FOTO Ivana Ignjatović - Mis Republike Srpske

Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar iz Šamca, izabrana je u bijeljinskom hotelu „Drina“ za „mis“ Republike Srpske. Prva pratilja je Kristina Perić iz Dervente, a druga Dunja Marić iz Doboja

BIJELJINA

Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar iz Šamca, izabrana je u bijeljinskom hotelu „Drina" za „mis" Republike Srpske, na takmičenju koje je organizovala Direkcija BiH za „mis svijeta".

Lenta prve pratilje i titula „mis televoltinga" pripala je Kristini Perić iz Dervente, dok je za drugu pratilju i „mis fotogeničnosti" izabrana Dunja Marić iz Doboja.

Titula ABC models RS 2019, po ocjeni stručnog žirija, pripala je Dajani Verić iz Banjaluke.

Od ukupno 22 devojke koje su se takmičile za Mis RS, žiri je izabrao 13 djevojaka, među njima pet iz Bijeljine, koje će se takmičiti za mis BiH, a pobjednica sa tog takmičenja će učestvovati na izboru za mis svijeta.

- Presretna sam zbog titule, a posebno mi je drago što je Šamac po prvi put dobio misicu Republike Srpske, uzbuđeno je rekla Ivana Ignjatović, najljepša djevojka u Srpskoj.

Lente najlepšim djevojkama uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, a bijeljinsko preduzeće „Semberijatransport" dodijelilo je najlepšim djevojkama vrijedne nagrade i putovanja.