Vijek rada škole obilježen izdavanjem poštanske marke

Vijek rada Gimnazije "Filip Višnjić" u Bijeljini obilježen je danas promocijom poštanske marke sa motivima stare školske zgrade, koju su u čast jubileja izdale "Pošte Srpske".

Vijek rada škole obilježen izdavanjem poštanske marke

Koordinator prodaje i marketinga u "Poštama Srpske" Zoran Đurić rekao je novinarima da je izdavanjem poštanske marke u čast 100 godina Gimnazije ovaj važan jubilej zabilježen na specifičan i trajan način."

Poštanska marka izdata je u tiražu od 15.000 komada, nominalne vrijednosti 0,90 KM i danas je puštena u opticaj", naveo je Đurić.

On kaže da "Pošte Srpske" svake godine imaju 15 novih izdanja poštanskih marki i da se na taj način trude da obilježe sve bitnije događaje i jubileje u Republici Srpskoj.

Direktor Gimnazije "Filip Višnjić" Vladimir Šavija rekao je da ovim događajem završava obilježavanje značajnog jubijela u čiju je čast tokom cijele godine održano niz manifestacija u gradu.

"Poštanska marka sa motivom Gimnazije u Bijeljini promovisaće vijek rada ove škole širom svijeta", naveo je Šavija na svečanosti koja je održana u školskoj zgradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA