Ukupno slučajeva
881 (+53)
Preminuli
18 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljinke na pripremama za izbor za Miss BiH za Miss Svijeta

Dvadeset dvije finalistkinje Miss BiH za Miss Svijeta, među kojima i dvije djevojke iz našeg grada, okupile su se u novoobnovljenom hotelu Austria & Bosna na Ilidži.

BIJELJINA

Miss Semberije Željana Radovanović i Miss šarma Semberije Irena Marinović su se sa ostalim djevojkama okupile u nedjelju 29. septembra u prekrasnom ambijentu novoobnovljenog hotela Austria & Bosna na IIidži.

Najljepše djevojke BiH uživale u mnogobrojnim sadržajima kao što su: termalna kupka, wellness centar, bazen, fitness, sauna, saloni za masažu, stojeći i ležeći solarijum.

Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, najljepše dvadeset i dvije djevojke BiH, svoj put nastavljaju ka gradu Biograd na Moru, Hrvatska. Tu će se pripremati za finalni izbor „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ u hotelu „Adria“.

Organizacioni tim u saradnji sa TZ grada Biograda na Moru, koji su generalni pokrovitelji, te Hotel Adria, pripremaju pravi spektakl ljepote.

Izbor „Miss BiH 2019“, koji u svom podznaku nosi naziv „Ljepota sa svrhom“, ima humanitarni karakter te se i ove godine fokusira na podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli.