Nova radna mjesta u „Bijeljina siti molu“

Na 1.800 metara kvadratnih i više od 30.000 artikala, u Bijeljini je danas počeo sa radom novi „Džambo“ centar grčkog maloprodajnog lanca, koji posluje u okviru „Balfin grupe“, jedne od najvećih investicionih grupacija na Balkanu.

BIJELJINA

Bijeljinski „Džambo" svečano su otvorili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i izvršni direktor „Džambo" prodaje za države regiona Toljan Papajorgji.

Prvi „Džambo" u BiH je počeo s radom 2017. godine, a u Bijeljini je danas otvoren peti prodajni centar u kojem je zaposleno 40 radnika. „Balfin grupa" je do sada uložila preko tri miliona evra u prodajne objekte „Džamba" u BiH, sa više od 300 radnika.

- Prva prodavnica je otvorena u Atini 1986. godine kao prodavnica igračaka. Nakon toga, koncept prodaje se mijenjao prilagođavajući se svim kupcima, ne samo djeci. Danas u našoj ponudi, osim sezonske linije proizvoda - božićnog i ljetnog asortimana, kupci mogu pronaći artikle za uređenje doma, garderobu, školski pribor, brojne asesoare... Ono što nas čini drugačijim je veliki izbor i bogata ponuda proizvoda uz pristupačne cijene i evropski kvalitet robe. Svi proizvodi dolaze iz centrale u Atini, a u skladu su sa evropskim direktivama o kvalitetu - istakao je Papajorgji.

Gradonačelnik Mićić je izrazio zadovoljstvo što je otvaranjem prodajnog centra „Džambo" zaposleno 40 radnika.

- Gradska uprava čini sve što je u njenoj nadležnosti da investitorima olakša poslovanje i stvori povoljno poslovno okruženje, s krajnjim ciljem otvaranja novih radnih mjesta za naše sugrađane, odnosno, poboljšanja životnog standarda građana - poručio je Mićić.

Osim „Džamba", u „Bijeljina siti molu" (Bijeljina City Mall) uskoro će biti otvoren i novi „Tropik" market u kojem će biti zaposleno još 50 radnika, a investitori najavljuju i proširenje objekta "Bijeljina siti mola" čime će Grad dobiti savremeni tržni centar, po uzoru na velike gradove u regionu.

  • 02:00

    7°C
  • 05:00

    7°C
  • 08:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI