Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

FOTO Novogodišnji pijačni bazar: Izlagači ponudili božićne i novogodišnje ukrase, rukotvorine...

Prvog dana Pijačnog bazara na Zelenoj pijaci u Bijeljini više od 30 izlagača ponudilo je različite proizvode – božićne i novogodišnje ukrase, rukotvorine, te mliječne i proizvode od meda.

BIJELJINA
FOTO: Bijeljina danas
FOTO GALERIJA

Bijeljinsko preduzeće "Komunalac" organizovalo je ovaj pijačni bazar, a rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga u tom preduzeću Danijel Perić rekao je da izlagači ove vrste robe imaju velike probleme, jer nemaju udruženje koje bi im, možda, olakšalo izlaganje i prodaju.

"Mi smo im ustupili prostor, dali mjesta da izlože svoju robu i jednostavno odlučili da na pijaci organizujemo ovaj bazar. U podne su najmlađi sugrađani iz Osnovne škole `Sveti Sava` kitili novogodišnju jelku svojim ukrasima i tako ozvaničili početak Bazara koji traje i sutra", rekao je Perić novinarima.

Perić je naglasio da u Bijeljini ima mnogo kreativnih ljudi i izrazio nadu da će ova manifestacija, koja je ove godine organizovana prvi put, postati tradicionalna.