Postao milioner kad ga je ostavila devojka!

Posle 14 godina provedenih sa kamiondžijom Metjuom Brehom, nezadovoljna Keri Grejvs ostavila ga je jer joj je - bio dosadan. Danas joj je krivo, jer je Metju nedavno dobio gotovo 18 miliona funti na lotou.

Zanimljivosti

Kada je 31-godišnja Keri Grejvs posle 14 godina veze ostavila 37-godišnjeg kamiondžiju Metjua Breha jer je 'bio dosadan, a ona je želela više seksa', nije ni slutila da će se vrlo brzo gorko pokajati. Nepune dve godine od njihovog raskida, ostavljeni momak dobio je 18 miliona funti na lotou!

Iako priznaje da je pomalo dosadan i da mu je najdraži hobi spavanje, Metju sad razmišlja kako da potroši svoj dobitak. Srećković kaže kako se Keri i on još uvek čuju telefonom, i da pretpostavlja da joj je sad krivo što nije ostala s njim. 'Šteta jer je bila baš draga devojka i svi smo je voleli', komentarisala je Metjuova majka Sandra.

Keri trenutno živi u jednosobnom stanu u kom deli WC sa još jednim stanom sa svojim novim dečkom Trevisom Mains-Martinom i sinom Blejkom. Tri godine mlađi Trevis navodno je propali vlasnik internet-kafića.

'Keri je verovatno najnesrećnija žena u Velikoj Britaniji. Bila je s Metjuom 14 godina i na kraju su raskinuli, a onda se on obogatio', rekla je jedna Kerina prijateljica. Keri je telefonom Metjuu poslala poruku u kojoj mu je čestitala na dobitku.