Bijeljinski SNSD osuđuje nemar lokalnih vlasti

Bijeljinski SNSD oštro osuđuje nemar i nespremnost lokalnih vlasti da odreaguju na prve ozbiljnije zimske padavine i izražava nezadovoljstvo činjenicom da sve posljedice nevremena građani Bijeljine sami snose.

Bijeljinski SNSD osuđuje nemar lokalnih vlasti

"Neshvatljivo je da u februaru zima i snijeg nekoga dočekaju nespremnim, ali našoj lokalnoj vlasti se, evo, i to događa", kaže Zlatan Lazarević, potpredsjednik OO SNSD-a Bijeljina.

On je na konferenciji za novinare tematski posvećenoj nevremenu koje je zadesilo Srpsku istakao da opštinska uprava već tri godine vodi projekte vezane za grijanje "a ko zna kada će biti gotovi", dok cijene projekata svake godine rastu``.

"Za trenutne probleme, kao što je grijanje, svi građani optužuju direktora Toplane, za šta je on najmanje kriv.Načelnikovo čišćenje snijega samo je farsa za predstojeće izbore. Ako su htjeli da se pokažu, trebali su očistiti snijeg ispred bolnice, čime bi učinili dobro djelo za sve građane", napominje Lazarević.

Predsjednik Izvršnog odbora /IO/ SNSD-a Bijeljina Marko Ostojić je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da je ova stranka u pripremama za predstojeće izbore, te da će lista sa novim kandidatom za načelnika biti spremna za mjesec dana, kao i da je sve veći priliv u stranku kandidata mlađe populacije.

Sekretar OO SNSD-a Blagiša Lukić naveo je da je ova stranka izdvojila sredstva za pomoć najugroženijim područjima u snježnom nevremenu i apelovao na sve ljude da se uključe u prikupljanje sredstava za ova područja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA