Ukupno slučajeva
4218 (+9)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

U Bijeljini osam lica kažnjeno zboz nenošenja maske

Tokom prethodna 24 časa pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su osam lica koja nisu nosila zaštitne maske na javnim mjestima.

BIJELJINA

Osoba iz Bijeljine koja je bila pozitivna na virus korona i smještena u karantin u Domu učenika biće otpuštena kući tokom dana, jer je i drugi retest koji je stigao iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske pokazao da je izliječena od infekcije kovidom-19, saopšteno je na današnjem sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije.

U Domu učenika ostaje jedno lice iz Ugljevika, a stanje zaražene osobe koja je na liječenju u bolničkom karantinu je stabilno.

U bolničkoj izolaciji je osam lica, a u kućnoj izolaciji, pod stručnim medicinskim nadzorom Higijensko epidemiološke službe Doma zdravlja, četiri osobe.

Bolnica „Sveti Vračevi" do sada je posredstvom Instituta za javno zdravstvo testirala ukupno 612 lica, a Dom zdravlja uzeo je bris od 328 osoba za koje se sumnjalo da su zaražene virusom korona ili da su bile u kontaktu sa zaraženim građanima.