Ukupno slučajeva
4196 (+17)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

FOTO Slaviša i Vanja iz Bijeljine prave najslađe kokice

Ovih dana u Bijeljini se, zahvaljujući jednom mladom bračnom paru, pojavilo nešto novo - slatke kokice sa tri ukusa, sa ukusom jagode, čokolade i karamela.

BIJELJINA

Slaviša Ilić, apsolvent programiranja i projektovanja i njegova supruga Vanja, profesor engleskog jezika i književnosti, oboje nezaposleni, odlučili su da pokrenu svoj "mali biznis" kako bi zaradili za život.

Inače, Ilići imaju i dvoje djece, šestogodišnju kćerku i dvogodišnjeg sinčića, i primorani su da se za život bore kako znaju i umiju.

- Počeli smo sa prodajom kokica i slatkiša, ovdje na kanalu, u dvorištu roditeljske kuće. Kako je u ovom dijelu obala kanala u velikoj mjeri uređena, svakim danom je i sve više šetača, odraslih, a i djece. Pažnju im privlači naš štand, jer su djeci kokice omiljene, još kada im kažemo da imamo i slatki program, oduševe se, a i većina roditelja želi da proba naš novi proizvod. Recept sam dobio sasvim slučajno, putem interneta, iz Engleske i tako su se po prvi put u Bijeljini pojavile slatke kokice, pojašnjava Slaviša za portal ,,Semberija info''.

Kaže da već ima i onih koji iz centra grada dolaze na šetalište kraj kanala Dašnica, u Ulicu Sime Milutinovića, samo da probaju ovu novu poslasticu.

- Već su me neki i pitali zašto ne dođemo i u centar grada, jer im se naša ponuda i ukusi jako dopadaju, dodaje Slaviša Ilić.

Pored slatkih kokica, u lokalu "Ko ko kokice" Ilići imaju i slani program - slani, blagi i ljuti miks, te kokice sa kikirikijem i piletinom. Treba naglasiti da su im i cijene sasvim pristojne. Kompletnu ponudu možete pogledati i na njihovoj Instagram stranici.

Poželimo ovim mladim, divnim ljudima da uspiju u svom "biznisu", a vi, dok šetate, vozite vicikl, trotinet ili rolere, zastanite kod Ilića, izaberite kokice po vašem ukusu ili neki drugi slatkiš i uživajte na "našoj maloj rivi".