TVOJA REKLAMA

Milica Marković na čelu Agencije za unapređenje stranih investicija

Savjet ministara BiH u četvrtak je na petoj redovnoj sjednici imenovao vršioce dužnosti direktora Agencije za unapređenje stranih investicija (FIPA), Agencije za nadzor nad tržištem i Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH (BHDCA), potvrdio je za „Glas Srpske“ predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija navodeći imena v.d. direktora u navedenim institucijama.

Milica Marković na čelu Agencije za unapređenje stranih investicija

Za v.d. direktora Agencije za unapređenje stranih investicija imenovana je dugogodišnji poslanik SNSD-a u Parlamentu BiH Milica Marković koja je na toj funkciji zamijenila kadar SDS-a Gordana Milinića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pored FIPA, v.d. direktora dobila je i Agencija za nadzor nad tržištem BiH, a na tu funkciju imenovan je funkcioner SNSD-a iz Istočnog Sarajeva Ljubiša Lalović koji je zamijenio bivšeg narodnog poslanika i funkcionera PDP-a Aleksandra Golijanina.

Savjet ministara je za v.d. direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH imenovao dosadašnjeg šefa pilota u Helikopterskom servisu Republike Srpske Čedomira Šušnjara. On je na toj funkciji zamijenio kadar PDP-a Željka Travara koji je za v.d. direktora te institucije imenovan u februaru 2018. godine.