Ukupno slučajeva
522 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

GO SDS Bijeljina: Nema podrške za nekog ko je izdao nas i svoj narod

Mićo Mićić, ni u najljepšim snovima, ne može imati podršku SDS Bijeljina, nakon što je okrenuo leđa stranci i izdao svoj narod, naveli su iz Gradskog odbora SDS Bijeljina.

BIJELJINA

Odgovarajući na Mićićev poziv da ga SDS podrži na izborima poručili su mu da povede računa kako da obezbedi podršku glasačkog tijela SNSD-a, s obzirom da su članovi te partije do prije 15-tak dana govorili da ga nikada neće podržati za gradonačelnika.

„Da je trebao našu podršku prirodno je bilo da je ostao u SDS. Nasuprot tome, okrenuo je leđa stranci i izdao svoj narod. On je sada jedna potpuno obezvrijeđena ličnost", navode u GO SDS Bijeljina.

Ističu da oni koji sarađuju sa SNSD-om i prave koaliciju sa njima, ne mogu biti sa SDS.„Što se SDS-a tiče, u ovom momentu, mi smo dva različita svijeta i dvije potpuno različite politike. Dalje polemike na ovu temu za nas u SDS-i su besmislene", poručili su iz GO SDS Bijeljina.

Navode da će SDS imati svog kandidata za gradonačelnika, spremnog da principijelnom politikom vodi računa o napretku Bijeljine i Semberije, kao što je to SDS činio do sada.