Ukupno slučajeva
522 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

U Bijeljini kažnjena dva lica zbog neneošenja maski

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su u prethodna 24 časa dva lica koja nisu koristila zaštitne maske, a gradski zdravstveni inspektor izdao je do sada ukupno 214 rješenja o izolaciji.

BIJELJINA

Na području Grada Bijeljina nema novih slučajeva zaraze virusom korona, i dalje su inficirane dvije osobe iz Bijeljine i Ugljevika, a nadležne službe dezinfikovale su prethodnih dana prostorije Doma penzionera, Šahovskog kluba „Panteri" i objekat u kojem je smještena bijeljinska filijala Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske.

Zdravstveno stanje pacijenta koji se nalazi na liječenju u bolničkom karantinu je stabilno, dok se u bolničkoj izolaciji nalazi pet lica.

U kućnoj izolaciji su dvije osobe, a bijeljinska Bolnica do sada je u Institut za javno zdravstvo Republike Srpske poslala 638 uzoraka.

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja do danas je uzela uzorke od 328 lica za koja se sumnjalo da su zaražena kovidom-19 ili da su bila u kontaktu sa zaraženim osobama.