VIDEO Nemaš masku, imaš gaće – parola snađi se

Ukrajinka koja nije imala odgovarajuću zaštitnu opremu a htela je da obavi neke poslove u pošti, problem je rešila na prilično bizaran način.

VIDEO Nemaš masku, imaš gaće – parola snađi se
FOTO: Screenshot

Snimak sigurnosne kamere u poslovnici kijevske „Nove pošte", pojavio se na društvenim mrežama u ponedeljak uveče.

Na snimku se vidi žena bez zaštitne maske za lice, čije nošenje je obavezno u Ukrajini posebno u zatvorenom prostoru, kako se raspravlja sa službenicom za pultom.

Očigledno iznervirana, klijentkinja nasred pošte, pred zbunjenim službenicima i ostalim klijentima, odlučuje da skine pantalone, zatim gaćice i stavlja ih na lice. Posle toga je mirno obukla pantalone kao da se ništa nije dogodilo.

Ova neobična maska očigledno je bila zadovoljavajuća po kriterijumima zaposlenih, koji su nastavili sa radom i obavili transakciju sa pomenutom ženom.

„Nova pošta" je lokalnim medijima potvrdila ovaj neobičan događaj, ali i pokazala veliko razumevanje za klijentkinju ističući da ni na koji način ne osuđuje njeno ponašanje i da neće slučaj prijaviti policiji.

Zanimljivo je i to što je ženi bila ponuđena besplatna maska kada je ušla u poslovnicu pošte koju je ona odbila da koristi.

Jedina osoba koja će snositi posledice zbog ovog događaja je radnik pošte koji je objavio ove snimke sa sigurnosne kamere, jer kompanija smatra da je tako prekršio bezbednosne procedure i preti mu otkaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA