Bijeljina dobija novog predsjednika Skupštine i zamjenika gradonačelnika

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je danas da će na prvoj sjednici Skupštine grada biti izabran novi predsjednik Skupštine, kao i zamjenik gradonačelnika.

BIJELJINA

"U skladu sa Sporazumom koji smo mi /SDSS/ potpisali sa SNSD-om i njegovim liderom Miloradom Dodikom na prvoj sjednici Skupštine ćemo promijeniti i predsjednika Skupštine i zamjenika gradonačelnika, što je uvod u neku novu skupštinsku većinu", rekao je Mićić, koji je predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija /SDSS/.

On je naveo da je sada najvažnije da se funkcioniše na najbolji mogući način kako ne bi došlo do bilo kakvog zastoja u radu Skupštine i skupštinskih organa.

"Sada je neophodno da usvojimo rebalans budžeta, da projekti koi su započeti idu svojim tokom, to nam je mnogo bitinije od onoga da li će i ko biti načelnik kojeg odjeljenja", izjavio je Mićić novinarima.

On je naglasio da je veoma važno da i Skupština i Gradska uprava funkcionišu na najbolji način, te da se izbori sprovedu zajedno sa svim onima koji su se orijentisali za potrebe građana i za projekte u Bijeljini.