Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Glumac izneo "prljav veš": "Podneo sam zahtev za razvod kada sam našao nečije fekalije u krevetu"

U jednom od najpropraćenijih sudskih slučajeva u poslednje vreme, na jučerašnjem ročištu holivudski glumac je počeo da iznosi detalje o braku u nadi da će dobiti tužbu za klevetu.

Džet-set

Zvezda "Pirata sa Kariba" Džoni Dep izneo je niz događaja koji su usledili pre nego što je konačno podneo zahtev za razvod od glumice Amber Herd.

U toku su suđenja za klevetu protiv časopisa "The Sun" i njihovog izdavača "News Group Newspapers", u vezi sa kolumnom iz 2018. godine koja je Depa okarakterisala kao "mužem koji bije ženu".

Dep oštro negira navode da je zlostavljao bivšu suprugu Herd, ali advokati "NGN" tvrde da je njihov opis glumca bio "tačan i istinit".

Ovaj 57-godišnji glumac se prisetio incidenta tokom 2016. godine za koji tvrdi da je Herd 'ili možda neko od njenih prijatelja sa kojima je imala aferu' obavio veliku nuždu u njihovom bračnom krevetu, te da je našao fekalije u posteljini.

Međutim, tvrdi takođe da je Herd (34) opisala to kao "samo bezopasnu šalu".

Tada je, tvrdi Dep, odlučio da prekine njihov dvogodišnji brak.