Ukupno slučajeva
362 (+3)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Ljupko Petrović gost FK Radnik

Fudbaleri Radnika odradili su još jedan dan na Zlatiboru. Nakon jučerašnje pobjede od 4:1 nad Slogom iz Požege igrači su jutros imali trening relaksacije, a na večernjem treningu imali su zadovoljstvo da trening prati Ljupko Petrović, trener Crvene Zvezde kada je ovaj klub osvojio titulu prvaka Evrope i svijeta.

BIJELJINA

- Moje prijateljstvo sa Slavkom Petrovićem traje veoma dugo. Na njegov poziv došao sam da posetim ovu ekipu o kojoj sam čuo samo pozitivne stvari. Kao trener Osijeka često smo igrali u Bijeljini gdje smo uvijek igrali tvrde i neizvesne utakmice. Ovo što sam zapazio na treningu je da se radi o dosta dobrom selektovanoj ekipi, a poznajući rad Petrovića ne sumnjam u uspjeh u narednom šampionatu, rekao je Ljupko Petrović.

Fudbaleri su za sutra dobili slobodno prijepodne a u ponedeljak od 10.oo časova igraju drugi kontrolni meč protiv Spartaka iz Subotice.