Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Davor Jović iz Ugljevika na pragu modeling karijere

Šesnaestogodišnji Davor Jović iz Ugljevika pravi svoje prve korake u svijetu modelinga, a želja mu je da jednog dana to postane njegov poziv.

BIJELJINA

Davor je veoma rano pokazao interesovanje za modeling, a u taj svijet ušao uz veliku podršku roditelja prošle godine, kada je dobio poziv od modne agencije iz Srbije.

Ponuđeni uslovi mu tada nisu odgovarali, ali nije odustao od namjere da postane model pa je kontaktirao agenciju "Demons Model Management" koja je prepoznala njegov potencijal i ponudila mu saradnju.

Davor kaže da je za bavljenje ovim poslom, pored fizičkih predispozicija, potrebno mnogo odricanja i truda.

- Za muške modele, uz lijepo lice i visinu, potrebno je imati i odgovarajuću građu tijela. To iziskuje puno ulaganja i truda, ali daću sve od sebe da ostavim svoj cilj - da postanem poznato ime u svijetu modelinga. Osim karijere foto modela imam želju da prošetam i modnim pistama, kaže Danijel.

Nakon završene srednje škole volio bi da školovanje nastavi u Americi, jer kako kaže, modeling može da bude stalan posao, ali ne i vječan.