Tramp: Si-En-En i Njujork tajms lažu za Maunt Rašmor, mada nije loša ideja

Američki predsednik Donald Tramp negirao je navode Njujork tajmsa da se interesovao za mogućnost dodavanja svog lika na poznati spomenik Maunt Rašmor u Južnoj Dakoti. Ipak, prvi čovek SAD dodao je da ideja nije loša i da je otvoren za tako nešto.

Tramp: Si-En-En i Njujork tajms lažu za Maunt Rašmor, mada nije loša ideja

Njujork tajms objavio je navode svog izvora da se u razgovoru sa guvernerkom Južne Dakote Tramp interesovao oko dodavanja svog lika na Maunt Rašmor.

Demanti od prvog čoveka Bele kuće brzo je usledio na Tviteru - omiljenom Trampovom vidu komunikacije.

„Ovo su lažne vesti od propadajućihNjujork tajmsa i Si-En-Ena. Nikada to nisam predložio, mada na osnovu velikog broja stvari koje sam postigao tokom poslednje tri i po godine, možda više nego ijedan predsednik, zvuči mi kao dobra ideja", napisao je Tramp.

Nešto pre svog odgovora, američki predsednik postavio je na Tviteru fotografiju sebe pored isklesanih glava četiri predsednika - Džordža Vašingtona, Tomasa Džefersona, Abrahama Linkolna i Teodora Ruzvelta. Glasine o Trampovoj želji da se nađe na Maunt Rašmoru potiču još iz 2018. godine, kada je predsednik navodno guvernerki Južne Dakote tokom razgovora u Beloj kući priznao da mu je to neostvareni san.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA