Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

PU Bijeljina: Za devet dana evidentiran 421 prekršaj prekoračenja brzine

Za devet dana u avgustu na području Policijske uprave Bijeljina automatskom kontrolom brzine evidentiran je 421 prekršaj prekoračenja brzine, a ova kontrola biće nastavljena do kraja avgusta, saopšteno je iz Uprave.

BIJELJINA

Na području Policijske uprave Bijeljina, u okviru kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske "Vozi oprezno, putuj bezbjedno", do 16. avgusta sprovodi se i pojačana kontrola saobraćaja usmjerena na kontrolu vozača dvotočkaša, kontrolu korištenja elemenata pasivne bezbjednosti i kontrolu prevoza djece.

Najveći broj teže povređenih lica u julu je u kategoriji vozača dvotočkaša, od čega su dva vozača motocikla i jedan vozač bicikla zadobili teže povrede, pet vozača dvotočkaša lakše povrede, od čega po dva vozača motocikla i bicikla i jedan vozač mopeda.

Iz Policijske uprave Bijeljina poručuju vozačima da u saobraćaju učestvuju svjesno i odgovorno, poštujući sve elemente saobraćajne bezbjednosti.