Ukupno slučajeva
555 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Višković i Pašalić sutra u posjeti Semberiji

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković posjetiće sutra brojne privredne i poljoprivredne subjekte i proizvođače u regiji Semberija, a obići će i pogone zvorničke "Alumine".

BIJELJINA

Višković će u 10.00 časova posjetiti Mesnu industriju "ZP-komerc" u Vršanima, gdje će razgovarati sa direktorom Ljubišom Rosićem.

Ovom sastanku prisustvovaće i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Nedeljko Ćorić.

Nakon sastanka, predviđen je obilazak proizvodnih pogona, a izjave za medije biće date ispred zgrade "ZP-komerca", najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Premijer Višković i ministar Pašalić u 11.00 časova u Donjem Magnojeviću posjetiće farmu poljoprivrednog proizvođača Bobana Petrića, nakon čega su planirane izjave.U 11.30 časova Višković i Pašalić posjetiće Prehrambenu industriju "Sava Semberija" u Bijeljini i razgovarati sa direktorom Stevom Filipovićem, a nakon ove posjete planirane su izjave za medije ispred "Save".

Premijer Srpske i ministar poljoprivrede u 12.45 časova posjetiće i poljoprivredno gazdinstvo Mladena Mitrovića u Donjem Crnjelovu, nakon čega su, takođe, planirane izjave za medije.

U 14.55 časova Višković će održati sastanak sa predsjednikom Upravnog odbora zvorničke "Alumine" Milom Matićem, nakon čega su predviđeni obilazak novog proizvodnog pogona te firme i izjave za medije.