Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

DNS-u se priključili Jović, Ljubojević i još 20 novih članova

Opštinski odbor DNS Ugljevik upriličio je svečani prijem novih članova.

BIJELJINA

Predsjednik OO DNS Ugljevik Dragiša Vidaković poželio je dobrodošlicu novim članovima među kojima su i istaknuti privrednici Pero Jović i Jovo LJubojević, te naveo da su novi članovi u DNS prepoznali kvalitet, novu energiju mladih ljudi, rad rukovodstva i predsjednika stranke Nenada Nešića.

- Nedavno smo imali značajan događaj kada je DNS-u pristupio Radislav Jovičić, koji je imenovan na mjesto potpredsjednika DNS-a. Veoma je važno za Ugljevik da ima nekoga u vrhu stranke koja je druga po snazi u koalicionom bloku. Večerašnji skup je tendencija rasta i razvoja DNS-a u Ugljeviku, rekao je Vidaković.

Događaju je prisustvovao potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić, koji je pružio podršku Dragiši Vidakoviću i njegovom timu, te istakao da je stranka u prethodnom periodu odolila mnogim teškim izazovima, da je opstala i ostala jaka. Jovičić je naveo da se u cijeloj Republici Srpskoj DNS ističe po posebnoj energiji.

Osim Jovičića svečanom prijemu novih članova DNS-a u Ugljeviku prisustvovali su i predsjednik regionalnog odbora Diko Cvijetinović, kao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović.

Popović je ovom priilikom izjavio da će istrajati u namjeri da se rast Demokratskog Narodnog Saveza više nikada ne zaustavi, kako u Ugljeviku tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Popović je istakao da očekuje da će nakon izbora DNS biti druga partija u vladajućoj koaliciji.