Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

„Epl“ 15. septembra predstavlja novitete, ne i novi „ajfon“

Veliki događaj pod nazivom „Vreme leti“, tokom kojeg se očekuje otkrivanje mnoštva novih proizvoda i unapređenja, „Epl“ najavljuje za 15. septembar. Među novitetima, koji će ovog puta biti predstavljeni onlajn, neće biti „ajfona“ jer proizvod broj jedan na planeti kasni.

HighTech

Jesenje predstavljanje „Eplovih" noviteta neće proći bez pametnog sata „Epl voča", biće tu, najverovatnije i „ajpedi", kao i ažuriranja softvera pomoću kojih uređaji ovog tehnološkog giganta rade, javljaIndipendent.

„Epl" bi takođe mogao da pokrene nekoliko iznenađenja poput pretplate

Apple One, a ima indicija da će pred ljubiteljima tehnoloških uređaja biti i novi „mek" računari.

Ipak, novog „ajfona" najverovatnije neće biti. Kao mogući razlog za to pominju se slušalice koje nisu spremne zbog zatvaranja usled pandemije koronavirusa.

„Vreme leti" i donosi pregršt noviteta

Gotovo da nema sumnje da će u fokusu događaja koji su u „Eplu" nazvali „Vreme leti" (Time Flies) biti pametni satApple Watch.

To sugeriše već i sam naziv (onlajn) susreta, kao i grafičko rešenje pozivnice sa petljama.

S druge strane, to bi mogli da budu satovi, a ne jedan sat. Postoji velika verovatnoća da će „Epl" objaviti seriju 6, kao i nešto što će zameniti seriju 3, koja je u poslednje vreme na rasprodaji, a dostupna je od 2017. godine.

„Epl voč" ili više njih?

Ono što ne može sa sigurnošću da se kaže je šta bi ti novi satovi mogli imati unapređeno u odnosu na prethodnike.

Dodatno trajanje baterije čini se da bi moralo da bude na listi, s obzirom na fokus na praćenju spavanja korisnika.

Bilo je nagoveštaja da bi novi sat mogao da ima pulsni oksimetar, za proveru količine kiseonika u krvi. Takođe, gotovo sigurno je i da će imati brži čip.

Ali verovatno će unapređenja biti i više, posebno ako se zaista bude obistinilo da sat zauzme centralno mesto na ovom događaju.

Zbog proizvoda kompanije „Epl" često se stoji u reduPriča se i da „Epl" hoće da se reši opcijeForce Touch koja je bila jedna od ključnih inovacija „Eplovog" pametnog sata kada je predstavljen premijerno.

Opcija je nestala iz novih verzija softvera, a nije više dostupna ni na „ajfonima", što sugeriše da bi serija 6 mogla biti prva serija „epl voča" koja ga nema.

Kada je reč o drugim novitetima i unapređenjima, na redu bi trebalo da bude noviiPad Air, zatim pretplata naApple One, platformu koja objedinjuje igre, TV i vesti.

Unapređenje softvera se podrazumeva, a moguće je da će stići i novi „mek" računari, kao i brojna sitnija poboljšanja.