ESUM u Bijeljini: Večeras nastup benda Š.T.R.A.J.K

Danas je u Bijeljini počela "Evropska sedmica urbane mobilnosti". U sklopu planiranog programa danas u 18:00 časova, na krovu Centra za kulturu, nastupiće bijeljinski bend Š.t.r.a.j.k.

ESUM u Bijeljini: Večeras nastup benda Š.T.R.A.J.K

Nizom aktivnosti primjerenih za građane svih uzrasta, a kojima će biti promovisani aktivni načini kretanja, odnosno alternativna prevozna sredstva, Grad Bijeljina će od 16. do 22. septembra drugi put obilježiti Evropsku sedmicu urbane mobilnosti (ESUM).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Organizatori su najavili da su neke od aktivnosti koje će se realizovati u ovom periodu  vježbanje na otvorenom prilagođene djeci sa posebnim potrebama, rolanje pored uređenog kanala „Dašnica" i revijalna vožnja biciklima koja će biti održana u nedelju, trasom od kružnog toka kod MUP-a do Eko-centra „ Jezera" i nazad.

Takođe, u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama, tokom ESUM u Bijeljini će biti organizovani i koncerti, pozorišne predstave, filmske projekcije i treninzi na otvorenom.

Navedene aktivnosti realizuje Gradska uprava Grada Bijeljina i Odsijek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije u partnerstvu sa Udruženjem građana „Eko-put", predstavnicima privatnog sektora - firmom „M-bajk", Tehničkom školom „Mihajlo Pupin", Policijskom upravom Bijeljina i Centrom za kulturu „Semberija".