Ukupno slučajeva
828 (+63)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Ukrao novac naočigled policije i lagano odšetao

Sigurnosne kamere aerodroma u Rimu prije nekoliko mjeseci zabilježile su nevjerovatnu pljačku koja se dogodila usred sigurnosne kontrole.

REGION I SVIJET
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Italijanska policija objavila je video-snimak sa aerodroma "Fiumićino", na kome se vidi kako čovjek u majici u plastičnu kutiju na pokretnoj traci spušta dvije koverte sa ukupno 8.000 evra, koje je uredno prijavio.

Međutim, dok čeka da prođe sigurnosnu provjeru, iza njega se u redu pojavljuje novi putnik, čovjek u bijeloj košulji, koji ga zaobilazi. Kako je prošao kontrolu prije žrtve, lopov je nonšalatno uzeo koverte sa novcem i nastavio dalje, brzo se udaljivši sa tog mjesta.

Vlasnik novca je podigao uzbunu, pozvao obezbjeđenje i počeo da traži novac. Lopov je domišljato sakrio novac u toaletu, čekavši posljednji trenutak pred ukrcavanje kako bi ga pokupio i nestao.

Međutim, policija ga je uhapsila kada je pokupšao da uđe u avion za Rusiju, dok je novac, koji je bio namjenjen za liječenje, vraćen vlasniku, prenosi Blic.