U 99. godini preminula Džeki Stalone, majka popularnog Ramba

Džeki je bila poznata kao velika zvezda programa „Veliki brat". U oproštajnoj poruci, njen sin Frenk, napisao je da je „bila ekscentrična, i osoba raskošne ličnosti".

U 99. godini preminula Džeki Stalone, majka popularnog Ramba

Porodica je na društvenim mrežama podelila informaciju da je Džeki preminula u ponedeljak, 21. septembra „u snu kako je želela".„Um joj je bio oštar poput britve, sve do dana kada je umrla", dodao je njen sin Frenk.

Rekao je da se njegov brat Silvester „brinuo o njoj kao o kraljici ceo život".

„Nikad više neću moći da se čujem sa mamom i vodim one razgovore o tome zašto se nisam oženio. Svi smo je voleli, naročito njenu ličnost. Nedostajaćeš mi uvek mama", podelio je Frenk svoje emocije s javnošću.Džeki je bila udata tri puta i ima tri sina. Ćerka Toni D`Alto, je umrla 2012. godine.

Bavila se astrologijom a bila je i promoter ženskog rvanja.Uprkos tome što je izbačena iz kućeVelikog brata nakon samo četiri dana učešća, zbog sukoba sa ukućaninom Mekririkom, postala je jedan od najomiljenijih likova iz emisije.

Džimi Ist iz produkcije rijaliti emisijaVeliki brat, napisao je naTviteru oproštajnu poruku za Džeki - „Počivaj u miru".

Džeki je imala sedmoro unučadi i troje praunučadi.

Ostala je upamćena i po kratkom učešću u programuVeliki brat za poznate u Velikoj Britaniji 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA