Ukupno slučajeva
765 (+35)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Novi Renault Megane Conquest, hibridni SUV coupe za Evropu

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na evropsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.

Auto-moto

- Novi Renault MEGANE CONQUEST, Renaultov originalni SUV coupé, stiže u Evropu sa hibridnim pogonom.
- Snažnim karakterom novi Renault MEGANE CONQUEST spaja užitak u vožnji, udobnost, prostranost i jedinstven dizajn.
- Ponuda koju čini više hibrida, prva takva u segmentu: E-TECH Hibrid sa 140 KS i dva benzinska motora (TCe 140 i TCe 160) sa 12 V mikro-hibridnim pogonom.
- Jedinstvena verzija R.S. Line za sportskiji i dinamičniji izgled.
- Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021.

Spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su do sada mogla da sepohvale samo vozila premium marki, novi Renault MEGANE CONQUEST ruši konvencije tržišta SUV-ova u Evropi. Radi se o novosti u svijetu proizvođača automobila, a ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast širom svijeta.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault MEGANE CONQUEST namijenjen i porodicama.Uz dva digitalna ekrana, među najvećima u klasi, vozačevo mjesto je opremljeno bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitet i udobnost.

Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH Hibrid snage 140 KS kao i 1,3-litarski TCe 140 i TCe 160 sa 12 V mikrohibridnim pogonom.

Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, je Renaultova inovacija nastala na osnovu iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tokom čijeg razvoja je prijavljeno 150 patenata.Pored hibridnih motora u ponudi će biti i klasični motori sa unutrašnjim sagorjevanjem 140 TCe EDC i 160 TCe EDC.

Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021.