Šarović u Janji: Ljubiša Petrović je budućnost Bijeljine, podržite svog čovjeka

Došao sam danas ovdje među vas, među naš narod, da vas zamolim za podršku ovom mladom čovjeku u koga imam puno povjerenje. Znam o kakvom se čovjeku radi i iz kakve primjerne porodice dolazi. Znam kakve su mu ocjene u indeksu i o kakvom se vrsnom ljekaru i stručnjaku radi - rekao je predsjednik SDS Mirko Šarović danas u Janji.

Šarović u Janji: Ljubiša Petrović je budućnost Bijeljine, podržite svog čovjeka

On je rekao da se Petrović i pored toga što je mogao da bira u kojoj klinici u Beogradu da se zaposli, vratio u svoju Bijeljinu.

„On došao da pomogne stručnim znanjem, a kad je vidio političke okolnosti, odlučio je da se stanovnicima Bijeljine stavi na raspolaganje i na ovaj način i zato očekujem da ga i vi podržite" rekao je Šarović.

On se zahvalio PDP-u i ostalim političkim partnerima za podršku Petrovićevoj kandidaturi, a o SDS-ovoj odborničkoj listi za gradsku skupštinu kazao je da se radi o mladim ljudima pred kojima je budućnost Bijeljine.

Posebno je apostrofirao značaj žena u politici kazavši da su one "najvjerniji i najvrjedniji članovi SDS-a

Petrović: Izdvajanja iz budžeta za boračke populacije povećaću sa 500 hiljada na 2 miliona KM

"Iako okolnosti u kojima smo se okupili nisu zahvalne, okupila nas je želja i hrabrost da ostanemo svi ovdje, zajedno. Okupićemo se isto ovako i nakon 15. novembra, jer ja sam siguran u našu pobjedu. Skupa sa našim narodom, jer mi smo narod, pobijedićemo olovkom, demokratski, bez svađe, bez incidenata, jer mi to tako i znamo i hoćemo da uradimo" rekao je danas u Janji LJubiša Petrović, zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine.

On je naglasio da su u njegovim mislima svaki nezaposleni građanin, svaki demobilisani borac, ratni vojni i invalid i porodica poginulog borca, svaka osoba sa invaliditetom, svaki omladinac, svaki stanovnik grada Bijeljine i okoline i obećao da će oni nakon izbora biti i u njegovim djelima.

"I poslije 15. i 16. novembra gledaćemo se u oči na isti način kao i danas, a onda i nadalje, u decembru, na proljeće, u naredne 4 godine, i svih godina koje su pred nama" rekao je Petrović.

On je istakao da će, makar jednom mjesečno, građane dočekivati otvorenih vrata, tako da ona ne budu prepreka između njega i građana.

"Moći ćete ući u Gradsku upravu, ispričati sve što vas muči i iznijeti probleme koje imate, pa i one pojedinačne, a rješavaćemo ih zajedno i sistemski" obećao je Petrović.

Svakom borcu koji je ratovao za Republiku Srpsku obećao je da će u Gradskoj upravi Bijeljine osjećati da je dobrodošao, da je cijenjen i uvažen, i da će na tom mjestu imati sa kime da podijeli svoje probleme.

"Vratiću dostojanstvo borcima koje im je oduzeto i već znam kako ću to postići. Iz budžeta grada sada se za ove potrebe izdvaja iznos od 500 hiljada KM, oprostite mi na poređenju, malo više nego za higijeničarsku službu koja se brine za pse po gradu. Ovaj iznos povećaću na 2 miliona KM. Ako to ne uspijem u prvoj godini mandata, u narednim hoću sigurno, držite me za riječ" obećao je Petrović danas prilikom druženja sa građanima Janje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA