Ukupno slučajeva
3019 (+50)
Preminuli
68 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Aktiv mladih SDS Semberija u razgovoru sa građanima

Aktiv mladih Stranke demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić dijelio je danas prolaznicima promotivni materijal stranke i razgovarao sa sugrađanima o aktuelnim problemima u lokalnoj zajednici.

BIJELJINA

- Upoznali smo sugrađane sa programom i kandidatskom listom SDS Semberija i razgovarali sa mladima. Smatramo da je predsjednik SDSS-a Mićo Mićić prethodnih godina od Bijeljine napravio privredni, turistički, kulturni i sportski centar regiona i da je zaslužan što sve veći broj omladinaca pristupa našoj partiji - istakao je predstavnik Aktiva mladih Miljan Mađun.

On je naveo da su infrastrukturni projekti koje aktuelni gradonačelnik Mićić sprovodi sa svojim saradnicima dokaz borbe za buduće generacije.

- Mladi se najviše žale na nezaposlenost, ali izgradnja poslovno-industrijskih zona u Bijeljini, auto-puta i realizacija drugih aktivnosti na lokalnom nivou pokazuju da se ljudi okupljeni oko Mićića bore za nova radna mjesta, za ostanak mladih u Republici Srpskoj, ali potrebno je i da se mi organizujemo i damo im podršku - dodao je Mađun.