Ukupno slučajeva
2969 (+64)
Preminuli
67 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Čizme + haljina = SAVRŠENA JESENJA KOMBINACIJA

Ukoliko znate za efektniji jesenji spoj od haljine i čizama, obavestite nas.

Moda i ljepota
FOTO: Depozit

Ponekad nam treba "samo"ovo:udobno, jednostavno, a efektno. Baš ne tražimo mnogo. I zapravo ne, ne tražimo, jer se sva tri zahteva koja smo naveli mogu postićiuz pomoć dva odevna komada.

U pitanju je uparivanje koje jeključno za vremenske prilikeu kakvim se trenutno nalazimo, a takođe je inajlakša odevna kombinacijakada nam kreativnost nije na zavidnom nivou.

Ležerna haljina, bilo floralna, sa printom ili pak jednobojnai čizme - po mogućnosti one vojničke poputmartinki, kaubojke, nagužvane ili gumeneglavni su adut stilizovanja u aktuelnoj jesenjoj sezoni.

S obzirom da je slična situacija bila i prošle sezone, čini se daovaj trend planira da zaživi kao ultimativni tokom hladnijih meseci, te stoga ako još uvek niste nabavili svoj par nekih od modela koji smo naveli, možda je zaista krajnje vreme da to učinite.

Haljine midi dužine odlično se uparuju sa čizama dužine do kolena, dok duže -maksi haljine sjajno izgledaju u kombinaciji sa modelima dužine do članaka.

Ovakav outfit savršen jebalans između ležernog i modernog, nežnog a opet edgy.