Ukupno slučajeva
2719 (+5)
Preminuli
59 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina domaćin Poslovnog foruma menadžera

Centar za edukaciju PRO EDUCA iz Banjaluke će, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka, 27. i 28. oktobra u Bijeljini organizovati, šesti po redu, Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020.

BIJELJINA

Broj učesnika je ograničen, u skladu sa važećim mjerama i preporukama, ali je za sve one koji žele pratiti dvodnevni program, Centar za edukaciju PRO EDUCA omogućio live prenos događa putem svoje Facebook stranice i YouTube kanala Centra za edukaciju Pro Educa.

Treći put je Grad Bijeljina domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovama biznisa, etičkog poslovanja, te u duhu vremena - restrukturisanju organizacija za i zbog "nove normalnosti", izazovima u doba pandemije za privedu, ali i dualnom obrazovanju.

Generalni pokrovitelj šestog izdanja Poslovnog foruma menadžera je Grad Bijeljina. Pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banja Luka.

Treći put je Grad Bijeljina domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovama biznisa, etičkog poslovanja, te u duhu vremena - restrukturisanju organizacija za i zbog "nove normalnosti", izazovima u doba pandemije za privedu, ali i dualnom obrazovanju.

"Bijeljina se polako ali sigurno pozicionira na mapi važnih poslovnih događaja, uspješnih priča i kvalitetnih prilika za razvoj i ulaganja. Ovo je treći put da organizujemo Poslovni forum menadžera u Bijeljini i to je samo jedan od načina da našem gradu i našoj regiji obezbijedimo reputaciju kakvu zaslužuju. Već treću godinu okupljamo najuspješnije menadžere i lidere, ne samo iz Republike Srpske, nego i iz regiona. Njima želimo pokazati kako Semberija kao regija ima velike potencijale i resurse za razvoj privrede, poljoprivrede i turizma, a od njih nesebično dobijamo informacije i znanja o posljednjim trendovima u poslovanju, upravljanju i liderstvu. Mi u Bijeljini nastojimo politikom saradnje i korištenjem znanja i dobre prakse obezbijediti bolji život građana. Kada je riječ o upravljanju krizom, te konkretno prevazilaženju krize izazvane pandemijom korona virusa, mnogo nade polažemo u edukaciju kadrova - kako iz javnog, tako i iz privatnog sektora i zato ćemo i ove godine, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke u Bijeljini organizovati Poslovni forum menadžera", istakao je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Forum menadžera od 2015. godine okuplja stručnjake i najsposobnije ljude domaće i regionalne privrede, od privatnog sektora, preko banaka i osiguravajućih kuća, do javnih preduzeća i institucija, kako bi kroz prenos znanja i iskustava pružili podršku liderstvu i menadžentu u svim oblastima i okolnostima. Upravo zbog toga, u inoviranom formatu koji kombinuje predavanja uživo sa emitovanjem putem svojih medija i platformi, organizatori su ponovo okupili najbolje i najzanimljivije sagovornike u ovom trenutku, da tokom dvodnevnog programa govore o osnovama uspješnog biznisa, posebno u kriznim vremenima, stanju privrede u doba korone, prilikama koje donosi dualno obrazovanje, porodičnim firmama i drugim važnim temama.

Cilj projekta Poslovni forum menadžera, prvog događaja sa ovom tematikom kod nas, je da se rukovodiocima, menadžerima, donosiocima - često velikih i teških odluka - ponudi prilika za kontinuiranu edukaciju, uvidi u promjene i najnovije trendove u oblasti menadžmenta. Ova godina ni po čemu nije ista ili slična prethodnim godinama, pa će tako i program Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2020. - predavanja i panel diskusije, biti drugačiji. Kontinuitet edukacije i upravljanje promjenama važniji su nego ikad.