Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

SDS Semberija u Kojčinovcu

Poštujući nove mjere i preporuke Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi sa virusom korona, predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić i njegovi saradnici posjetili su danas domaćinstvo Save Simeunovića u Kojčinovcu, gdje su sa nekoliko mještana razgovarali o realizovanim infrustrukturnim projektima i potrebama za naredni period.

BIJELJINA

- Prethodnih godina smo u Kojčinovcu, zajedno sa mještanima, uradili mnogo kada je riječ o infrastrukturi - izgrađeni su putevi, škola, rasvjeta, rekonstruisan dio nasipa na Drini, ali ovdje smo danas da kažemo da nećemo stati, nego da ćemo nastaviti sa još važnijim projektima za budućnost Semberije. Izgradićemo auto-put, multifunkcionalnu sportsku salu, novu autobusku stanicu, vatrogasni dom, i još mnogo toga kako bi Bijeljina i Semberija postali centar ove regije - istakao je Mićić.

 

Mještani Kojčinovca iskazali su potrebu za asfaltiranjem dvije dionice puta koje od sela vode ka Mjesnoj zajednici Amajlije i popravkom i postavljanjem nekoliko stubova javne rasvjete, nakon čega su pohvalili dugogodišnju saradnju sa Gradskom upravom na čijem je čelu Mićić.