Ukupno slučajeva
2851 (+60)
Preminuli
62 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Oblačno i toplo

U Republici Srpskoj u sjevernoj polovini zemlje pretežno oblačno, ponegdje tmurno s niskom oblačnošću i maglom, a postojaće uslovi za slabu prolaznu kišu ili rosulju. U južnoj polovini zemlje promjenjljivije sa sunčanim intervalima i s temperaturom iznad prosjeka. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 9, najviša dnevna temperatura vazduha do 17 stepeni.

BIJELJINA

Ujutru u većini nižih predjela na zapadu, sjevernu i istoku, sa niskom oblačnošću ili maglom, koja se ponegdje može zadržati do podneva, na jugu i u višim predjelima pretežno vedro ili sa umjerenom oblačnošću.

Tokom dana na zapadu i sjeveru ostaje oblačno, u većini ostalih predjela promjenljivo oblačno, na jugu Hercegovine i višim krajevima s više sunčanih perioda.

Popodne i prema večeri, te i u noći na petak jače naoblačenje na sjeveru, tako da u Кrajini, uz rijeku Savu, u Posavini i Semberiji, te u donjem Podrinju, će biti prolazne slabe kiše ili rosulje.

Vjetar: slab i promjenjljiv, na jugu sjeverni i sjeveroistočni.

Najviša dnevna temperatura od 13°C do 18°C, na jugu do 21°C na planinama od 9°C.