Ukupno slučajeva
4218 (+9)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Želio sam proputovati svijet, ali je napuštena mačka to promijenila

Ponekad se život u samo nekoliko trenutaka može potpuno promijeniti.

Zanimljivosti
FOTO: Instagram

Din Nikolson iz Škotske to je doživio iz prve ruke. Još u septembru 2018. godine Din je odlučio na svom biciklu obići čitav svijet, sam. 31-godišnjak se umorio od posla od devet do pet i bio je spreman za novu avanturu, prenosi Index.hr.

Putovanje je išlo sjajno - proputovao je nekoliko različitih zemalja i dijelio svoje avanture na društvenim mrežama. Ali njegovi su se planovi uskoro promijenili.

"Dakle, upravo kad sam se približavao granici sa Crnom Gorom, čuo sam mjaukanje. Bili smo udaljeni oko 20 kilometara od najbližeg grada pa je bilo očigledno da je neko bacio preslatku mačku", napisao je Din u svojoj objavi na Instagramu. Ubrzo je mačka dobila ime - Nala. Din je odlučio Nalu odvesti veterinaru, gdje je otkrio da nema mikročip. Nakon toga ju je odlučio povesti i nastaviti put. Dean i Nala postali su pravi prijatelji koji imaju preko 860.000 pratilaca na Instagramu.

"Naučila me malo usporiti i puno više uživati ​​u životu. Kad je ona na biciklu, njene potrebe su na prvom mjestu, a to je usporilo turneju i sada puno zastajemo i igramo se. Ako naiđemo na šumu, zaustavimo se i igramo, a ona voli i trčanje na plaži", rekao je Din za BBC News.