BRAVO BIJELJINA! Za Minju 34.386 KM! FOTO

Bijeljina je položila test humanosti!

Na bazaru "Bijeljina za Minju" koje je održano juče na Gradskom trgu, prikupljeno je 34.386 KM, a sav prihod biće uplaćen na račun za liječenje ove djevojčice iz Kragujevca.

Trinaest žena iz Bijeljine okupilo se nakon što su na 'Facebooku' vidjele da i drugi gradovi u Republici Srpskoj organizuju humanitarne bazare za Minju i za nekoliko dana organizovalo humanitarni bazar koji je animirao i veliki broj sugrađana da svojim prilozima pomognu liječenju male Minje.

Osim kupovine kozmetike, knjiga, garderobe, igračaka, kolača, raznih rukotvorina, za posjetioce bazara organizovana je i tombola sa vrijednim nagradama.

Organizatori navode da su prezadovoljni i ponosni na sve sugrađane.

"Vjerujemo da će cijeli iznos uskoro biti prikupljen i ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogućnosti da pozovu humanitarni broj 1433 koji je aktivan do kraja mjeseca", poručili su organizatori bazara Bijeljina za Minju.

Jednogodišnja Minja Matić iz Kragujevca boluje od najtežeg oblika spinalne atrofije. Lijek za bolest postoji, ali u SAD, a za njega treba izdvojiti 2,4 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA