Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Novogodišnji prijem za predstavnike mjesnih zajednica

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović najavio je veću podršku svim dobrim aktivnostima mjesnih zajednica i analizu dosadašnje saradnje na osnovu koje bi bili otklonjeni eventualni nedostaci u odnosima sa Gradskom upravom.

BIJELJINA
FOTO: Srna

"Razvojni prioriteti Gradske uprave će svakako biti određivani na osnovu mišljenja i potreba mjesnih zajednica", rekao je Petrović na novogodišnjim prijemima za predstavnike mjesnih zajednica.

On kaže da je važan zadatak poboljšanje kvaliteta života u svim gradskim i seoskim mjesnim zajednicama, naročito u pogledu infrastrukture, kako bi se izbjeglo da bilo koja sredina bude zapostavljena, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Mjesne zajednice su dobra i neophodna spona između našeg naroda i narodne Gradske uprave, zato se nadam da ćemo se što češće viđati, u Gradskoj upravi, ali i na terenu u svim mjesnim zajednicama", rekao je Petrović.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Stari Grad Slavko Lazić kaže da je zadovoljan dosadašnjim ulaganjima Gradske uprave i ističe značaj i ljepotu uređenja kanala Dašnica, koji protiče kroz veći dio ove mjesne zajednice, a kao naredni prioritet navodi renoviranje fasada pet bijeljinskih solitera, takozvanih bijelih zgrada.

LJubo Maletić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kojčinovac, izrazio je nadu da će u narednom periodu Gradska uprava učiniti više za Kojčinovac, a kao priritete je naveo renoviranje seoskog Doma kulture.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Galac Tomislav Davidović zadovoljan je stanjem u ovom naselju i ističe da je tokom prethodnih pet godina u potpunosti urađena kanalizaciona i vodovodna mreža, niskonaponska elektro mreža i ulična rasvjeta, a nada se da će još nekoliko preostalih neasfaltiranih ulica uskoro biti uređeno, u saradnji sa Gradskom upravom.