Jurij je očajan - partnerka (gumena lutka) mu je na popravci

Kazahstanac Jurij Toločko počeo je da živi u nesvakidašnjoj zajednici se lutkom Margo prošlog novembra, nakon što je rekao da se zaljubio kad ju je primetio u noćnom klubu. Ali morao je da je, pred Božić, pošalje na popravku pošto se polomila.

Jurij je očajan - partnerka (gumena lutka) mu je na popravci

Jurij Toločko se u međuvremenu redovno oglašava naInstagramu, gde ima 99.000 pratilaca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tvrdi da „ne može da podnese dok je njegova Margo ‘u bolnici'".

Jurij je početak života sa lutkom obelodanio na svečanoj ceremoniji kojoj su u novembru prisustvovali brojni gosti.Par je trebalo da se venča u martu 2020, (mada nije jasno prema kojoj proceduri i zakonu), ali je pandemija pokvarila planove.

Ceremonija je dodatno odložena, pošto je par napadnut tokom skupa transrodnih osoba u kazahstanskom gradu Almati 31. oktobra.Opisujući njihovu „vezu", Jurij je rekao: „Generalno, počeo sam da budem ljubomoran na Margo. Mnogi muškarci bi je želeli i odlučio sam da je manje pokazujem ljudima. Možda sam sebičan, ali lepota je u tome što mogu učiniti šta hoću, a Margo nikada neće imati ništa protiv".

U vezi sa trenutnom popravkom, Jurij je dodao: „Ona je slomljena. Sada je na popravci. U drugom je gradu. Kad se oporavi, to će biti poklon za oboje".

Međutim, bodibilder i lutka ipak „žive" zajedno.