Ivanka Tramp i njen suprug nisu dozvoljavali obezbeđenju da koristi toalet u njihovoj kući

U javnost su dospela iskustva pripadnika tajne službe koji su bili zaduženi za bezbednost Ivanke Tramp i njenog supruga i savetnika Džerada Kušnera, kako su bili prisiljeni da koriste noše ili da koriste toalet u susednim kućama, sve dok im vlada nije iznajmila stan za te potrebe.

Džet-set

Kraj mandata administracije Donalda Trampa opterećen je brojnim skandalima, a sada jeVašington post dodao još jedan: zabrana upotrebe toaleta u kući Ivanke Tramp za pripadnike obezbeđenja, prenosiGardijan.

Prema objavljenom članku, pripadnici tajne službe koji su bili članovi obezbeđenja Ivanke Tramp i Džerada Kušnera, imali su silne muke kako da obave svoje osnovne fiziološke potrebe, jer im predsednikova ćerka i njen suprug, savetnik u Beloj kući, nisu dozvoljavali da koriste toalet u njihovoj prostranoj vili u Vašingtonu.

„Pošto je pripadnicima obezbeđenja bračni par zabranio da koriste bilo koji od ukupno šest toaleta u kući predsednikove ćerke i zeta, mesecima su bili prinuđeni da se snalaze kako su znali i umeli", objavio jeVašingon post pozivajući se na izjave komšija i nekih od pripadnika službe za obezbeđenje.

Citirali su i jednog zvaničnika policije koji je detalje saznao od svog kolege iz tajne službe, kako su često bili prinuđeni da se posluže nošom ili da otrče do kuće Baraka Obame ili potpredsednika Majka Pensa.Na kraju je problem rešen tako što je savezna vlada od septembra 2017. godine iznajmila jedan stan u podrumu sa kupatilom kako bi agenti imali gde da se olakšaju. Ovo je poreske obveznike koštalo oko 3.000 dolara mesečno.

Ova priča će sigurno dodatno okrnjiti već načetu reputaciju Ivanke Tramp i njenog supruga koji posle četiri godine na visokim položajima u administraciji Donalda Trampa napuštaju Vašington. Poznato je da su društveni krugovi u Njujorku i Vašingtonu već duže vreme bojkotovali bračni par, ali to ih verovatno neće preterano pogoditi s obzirom na to da su nedavno kupili imanje vredno 30 miliona dolara na jednom ostrvu na Floridi, poznatom kao „Bunker milijardera".

  • 22:00

    3°C
  • 01:00

    2°C
  • 04:00

    1°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI