Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Na liječenju u kovid bolnicama 70 bolesnika

Na liječenju u kovid bolnicama je 70 bolesnika, od kojih je veći broj oboljelih sa teškom kliničkom slikom, a 16 je vitalno ugroženo, među kojima ima i mlađih osoba. Na respiratorima je devet bolesnika.

BIJELJINA

"Vikend je protekao uglavnom mirno, sa manje upućenih pacijenata u kovid ambulantu, a stanje u kovid bolnicama je bez pogoršanja. Među hospitalizovanim i dalje je veliki broj sa teškom kliničkom slikom, među kojima ima i mlađih osoba, ocijenjeno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

Iz bolnice apeluju na sve da kovid 19 shvate kao ozbiljnu bolest, od koje, nažalost, oboljevaju i mlađe osobe i to sa veoma ozbiljnom kliničkom slikom.

"Sve dok je virus korona prisutan u zajednici, mogućnost njegove transmisije je velika, a jedini način da se zaštitimo od zaraze jeste dosljedno pridržavanje svih propisanih mjera zaštite. Ostanimo odgovorni!", poručeno je na sjednici kriznog štaba.

 

 

11°

  • 22:00

    12°C
  • 01:00

    11°C
  • 04:00

    9°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI