Trener FK "Radnik": Još samo da napad proradi

Poslije generalne provjere u kojoj je Radnik odigrao meč bez golova protiv Zvijezde 09, šef stručnog štaba Bijeljinaca Darko Nestorović nije nezadovoljan rezultatom i igrom, već ga brine loša realizacija. Pogotovo u prvom dijelu susreta kada su njegovi izabranici imali pet kolosalnih prilika.

Trener FK "Radnik": Još samo da napad proradi

- Nisu to obične šanse, već jednostavno one u kojima učestvuje veći broj igrača i onda se jedan od njih nađe praktično sam pred golmanom, ali ne uspije to da pretvori u pogodak. Imamo još nekoliko dana da to prebrodimo, ali vjerujem da će već protiv Veleža, sa kojim u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu igramo susret 20. kola Premijer lige, sve biti u redu - naglasio je Nestorović.

Bijeljinci su uprkos problemima tokom priprema uspjeli da ostvare sve što je bilo planirano.

- Proveli smo deset dana u Trebinju, gdje nas je prvo sačekala kiša, potom snijeg, pa vjetar i zaleđeni tereni. Ipak, uspjeli smo nekako da izguramo planirani broj treninga, a odigrali smo i četiri kontrolna susreta. U prva tri smo savladali Modriču sa 4:1, Podrinje sa 3:0 i Leotar sa 1:0 i sada smo remizirali sa Zvijezdom 09, koja je pokazala da ima ekipu za najviše domete u prvoligaškom društvu - nastavio je Nestorović.

Premijerligaša trka se nastavlja narednog vikenda, a pred Bijeljincima je žestoka bitka za opstanak.

- Svi u klubu smo svjesni da svaki naredni susret može biti odlučujući, ali ići ćemo iz meča u meč. Teško je reći da li smo jači ili slabiji nego jesenas, a nezahvalno je govoriti i o kvalitetu ostalih rivala. Jedno je sigurno, dosta je ekipa prilično podjednakog kvaliteta i u duelima s njima odlučivaće nijanse. Vjerujem da će one biti u našu korist i da ćemo ostati premijerligaši - dodao je Nestorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA