Žerar Depardje osumnjičen za silovanje, istraga u toku

U Francuskoj je pokrenuta istraga o incidentu u kojem su, navodno, učestvovali Žerar Depardje i glumica u njegovom domu u Parizu, 2018. godine.

Žerar Depardje osumnjičen za silovanje, istraga u toku

Francuski glumac Žerar Depardje optužen je za silovanje i seksualno zlostavljanje, navodno počinjeno 2018. godine, navodi neimenovani izvor iz suda, prenosi Gardijan.

Početna istraga optužbi za silovanje protiv Depardjea prekinuta je 2019. godine zbog nedostatka dokaza, ali je ponovo otvorena prošlog leta, što je dovelo do krivičnih prijava podnetih u decembru, rekao je izvor.

Glumica koja je u dvadesetim godinama optužuje Depardjea da ju je silovao i napao u svom pariskom domu u avgustu 2018. godine.

Depardjeov advokat potvrdio je da Depardje, koji je na slobodi ali pod sudskim nadzorom, „u potpunosti odbacuje optužbe".

Prema izvoru bliskom slučaju, 72-godišnji glumac je porodični prijatelj mlade žene.

Neki izveštaji sugerišu da su Depardje i glumica uvežbavali scenu pozorišne predstave, ali da „u susretu nije bilo ničeg profesionalnog".

Advokat glumice koja Depardjea optužuje za silovanje rekla je da se nada da će se privatnost njene klijentkinje poštovati tokom svih faza razvoja slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA