TO Bijeljina: U planu virtuelne šetnje kroz Semberiju

Turistička ponuda Bijeljine biće predstavljena i kroz dvadesetak virtuelnih šetnji koje će turistima približiti ljepote ove destinacije, najavljeno je iz Turističke organizacije grada.

TO Bijeljina: U planu virtuelne šetnje kroz Semberiju

Izrada veb-platforme za ovu namjenu dio je programa rada Turističke organizacije u ovoj godini, koji će biti razmatran na sjednici Skupštine grada Bijeljine 3. marta.

U izvještaju se navodi da je, zbog situacije u svijetu izazvane virusom korona, smanjen broj dolazaka i noćenja turista u Bijeljini u 2020. godini, a naplaćena boravišna taksa od 75.000 KM manja je za 34 odsto u odnosu na 2019. godinu.

Bijeljinu su lani posjetila 12.763 domaća i 8.608 stranih turista koji su ukupno ostvarili 44.518 noćenja.

Turistička ponuda Bijeljine predstavljena je na Info-pultu u centru grada, kroz rad Suvenirnice, u brošuri "Turistički vodič kroz Semberiju", kroz turističku kartu grada i razglednice, kao i promotivni turistički film "Grad Bijeljina".

Za ovu godinu, Turistička organizacija grada Bijeljine planira da organizuje manifestacije - Međunarodni sajam turizma i gastro-kulture, Međunarodna umjetnička kolonija, "Pantelinski dani", "Zlatni kotlić Semberije", Savska regata i Mitrovdanski vašar sa tradicionalnom "Kupusijadom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA