VIDEO Zaledilo jezero u Hercegovini, igrao se hokej

Zaleđeno Blidinjsko jezero koje se smjestilo podno planina Čvrsnice i Vrana na sjeveru Hercegovine pretvorili su u veliko klizalište i pokazali svoje umijeće članovi kluba "Association Loop Ensemble" iz Sarajeva.

Zanimljivosti
FOTO: Screenshot / Youtube

Davdesetak klizača djelovalo je nestvarno, gotovo kao u bajci na površini Blidinjskoga jezera, koje se inače čini kao veliko klizalište, prenosi Jutarnji.

Članovima Association Loop Ensemble iz Sarajeva bio je to prvi put da kližu po Blidinjskome jezeru, a među klizačima bila je i petogodišnja djevojčica.

- Naši članovi su oduševljeni, imate biser kakvog nema u regiji - rekla je je Belma Trajkov, predsjednica udruženja, licencirani trener i nacionalni sudija za umjetničko klizanje.

I mladi hokejaš Amar Lemeš na Jutjubu je podijelio video snimljen na zaleđenom jezeru Blidinje, gdje je nekoliko sati uživao u prirodnim ljepotama ove destinacije.

Blidinje jezero ili Blidinjsko jezero najveće je planinsko jezero u Bosni i Hercegovini. Zaštićeni je geomorfološki spomenik prirode u sastavu Parka prirode Blidinje. Smješteno je na Dugom polju između planina Čvrsnice i Vrana.

Nalazi se na 1183 metara nadmorske visine.

 

 

11°

  • 02:00

    11°C
  • 05:00

    10°C
  • 08:00

    12°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI