Misteriozna Srpkinja koja je prelijepim očima osvojila Melburn

Nedjelju dana prošlo je od nove pobjede Novaka Đokovića u finalu Australija opena, a na društevnim mrežama se ne smanjuje oduševljenje najljepšim kadrom meča.

Misteriozna Srpkinja koja je prelijepim očima osvojila Melburn
FOTO: Twitter/Ivan Milinković

Djevojka sa tribina u Melburnu, skrivena iza maske i tradicionalne srpske šajkače, plavim očima je osvojila svijet. "Sputnjik" je saznaoko je misteriozna ženakoja je postala, kako navode, "novi srpski brend".

"Sinu jarko sunce iz Melburna", "Lepa kao san", "...ali teoči", "Srpkinje - najlepše žene ikad", "Šta se ono uMelburnu sjaji", "Pogledajte te oči, ženio bi se sad - ne bih trepnuo", neki su od hiljada komentara koji na društvenim mrežama prate fotografiju zanosne plavuše.

Vjerovatno će autor posljednjenavedenogkomentara biti razočaran, jer je misteriozna žena sa plavim očimaveć udata.

To je prvo štoje napisala o sebi, kada ju je "Sputnjik"pronašao(na Instagramu).

"Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem seDanica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina".

Danica dodaje da ima 41 godinu, da ona i suprug imaju mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka.

Danica čije oči sijaju kao zvijezda po kojoj je krštena, rođena je u Melburnu, gdje danas živi sa porodicom. Nijeotkrila iz kog mjesta uŠumadijisu njeni otac i majka stigli u Australiju, ali je rekla da ješajkaču, koja je privukla gotovo jednaku pažnju ljudi na društvenim mrežama kao njene prelijepe oči, nabavila u Srbiji.

"Šajkaču sam kupilau Jagodini, kada sam poslednji put bila u Srbiji 2018. godine. Bila sam sa porodicom u poseti rođacima, u poseti zemlji mojih predaka", kaže Dana.

Pitali suje da li inače volitenisili je samo željela da uživo prisustvuje najvažnijem sportskom događaju koji se održava u njenoj zemlji.

"Naravno da pratim tenis! Igrala sam tenis tokom cele mladosti, punih petnaest godina", kaže.

Danica Blagojević s ponosom dodaje i da lično poznajenajboljeg tenisera svijeta.

"Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojimtrenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan mojrođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub 'Puma'u Kragujevcu", objašnjava ova prelijepa majka troje djece.

Ona dodaje da je najvećiNovakov fanod kako ga upoznala, ali i da ljubav prema tenisu i maestralnom Đokoviću nije prvi razlog što se prošle nedjelje našla na tribinama.

"Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godinefinalese igralona rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo".

Dana kaže da neće propustiti ni sljedeći Grenslem, dolazak u Melburn park kada igra Đoković je - obavezan.

"Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da,Noleponovopobeđujeu finalu", kaže Dana Blagojević.

Na kraju razgovra za "Sputnjik" ona se svima koji su komentarisali njenu fotografiju na društvenim mrežama zahvalila na lijepim riječima i komplimentima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA