Koalicija "Dogovor za Bijeljinu": Gdje li je Gradonačelik?

Neozbiljno ponašanje Gradonačelnika Ljubiše Petrovića i njegovih saradnika polako dostiže tačku koja je zaista teško razumljiva. Nakon što su odbornici i poslanici na njegov poziv došli na Prvu tematsku sjednicu Skupštine grada, Petrović ih je ponizio, jer je samo nakon pola sata i bez riječi objašnjenja izašao i napustio Skupštinu?! - saopšteno je iz Koalicije "Dogovor za Bijeljinu".

Koalicija "Dogovor za Bijeljinu": Gdje li je Gradonačelik?

U saopšenju Koalicije još se navodi...

"Kao potpisnik Izvještaja o nizu razvojnih projekata vrijednih više od 100 miliona maraka, Skupštini je saopštio da o brojnim projektima nije obaviješten u potpunosti, a da o nekim ne zna ništa!? O svim tim projektima napisao je ukupno list i po teksta, a o viđenju budućih projekata nije napisao ni slovo.
Svoje nerazumno napuštanje sjednice je u naknadnoj izjavi tokom dana, pokušao objasniti ,,trčanjem po snijegu'' na sjednicu Skupštine akcionara AD ,,Komunalac''. Istu onu koju je uporno mjesecima izbjegavao da sazove ugrožavajući realizaciju projekta gradnje Centra za razvrstavanje otpada?!

Juče se sjetio da bi mogao smijeniti članove Nadzornog odbora. Lično. To je baš dobro - zbog medijske propagande?!

Dok članovi Koalicije "Dogovor za Bijeljinu'' ozbiljno razmišljaju koliko će pandemija korone uticati na viziju geostrateškog razvoja Bijeljine, kako da ispunimo obećanja data građanima u prethodnom periodu, Petrović i njegovi saradnici se igraju politike.

Koaliciji sedam stranaka okupljenih oko projekata koji trebaju promijeniti geostrateški položaj Bijeljine, postaje zaista teško razumljiva količina neodgovornosti, nezrelosti i neorganizovanog ponašanja gradonačelnika.

Bojimo se da ranije pitanje - kako u interesu Bijeljine postići dogovor sa ovakvim gradonačelnikom i njegovim "timom stručnjaka'' polako blijedi pred novim pitanjem - kako uopšte komunicirati sa grupom koja ovako apsurdno shvata funkciju prvog operativca Grada?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA