Osnivač Fejsbuka Mark Zuckerberg za komunikaciju koristi aplikaciju Signal

Otkriveno je da Zuckerberg koristi Signal objavljivanjem svog procurelog telefonskog broja, koji je potvrdio da direktor Facebook-a koristi tu aplikaciju, iako je kompanija koju je osnovao i sama bila u centru skandala o narušavanju privatnosti korisnika.

Osnivač Fejsbuka Mark Zuckerberg za komunikaciju koristi aplikaciju Signal
FOTO: DepositPhotos / grinvalds

Pored njegovog broja telefona, takođe su objavljeni i podaci koji uključuju njegovo ime, lokaciju, bračni status, datum rođenja i ID Facebook naloga, navodi se u onlajn izveštaju.

"Mark Zuckerberg svoju privatnost poštuje, koristeći aplikaciju za komunikaciju koja ima end-to-end enkripciju i nije u vlasništvu kompanije Facebook. Ovo je broj povezan sa njegovim nalogom iz nedavnog curenja podataka Facebook-a", objavio je na Tvitteru stručnjak za bezbednost Dave Valker sa screenshot-om procurelog Zuckerbergovog broja telefona koji je rekao: "Mark Zuckerberg je na Signalu."

Vest dolazi u trenutku kada se mnogi korisnici premeštaju na naizgled sigurnije alternative poput Signala, ogorčeni novom politikom privatnosti WhatsApp-a, koji je u vlasništvu Facebooka.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA