Koalicija "Dogovor za Bijeljinu": Petrović tretira "Komunalac" kao lični plijen

Nakon nezakonite smjene Nadzornog odbora AD ,,Komunalac'' Bijeljina, nezakonitog imenovanja novog Nadzornog odbora, ignorisanja upozorenja prethodnog direktora Dike Cvijetinovića da nizom odluka krši zakone, gradonačelnik LJubiša Petrović juče je imenovao Miroslava Kulića kadar PDP za novog direktora ovog preduzeća, navodi se u saopštenju Koalicije "Dogovor za Bijeljinu".

Koalicija "Dogovor za Bijeljinu": Petrović tretira "Komunalac" kao lični plijen

U saopšenju Koalicije još se navodi...

"Kulić je nosilac sumnjive diplome privatnog pravnog fakulteta i bez ikakvih ličnih referenci, ukoliko se izuzme najjača - da je njegovo imenovanje u stvari spašavanje Slaviše Markovića na mjestu sefa PDP obzirom da je Kulić bio glasnogovornik ideje o potrebi Markovićeve smjene zbog katastrofalnog izbornog rezultata. Ovako je namiren iako je bio prvi "ispod crte'' na izborima za odbornika.

Stranačkim potkusurivanjem i tretiranjem "Komunalca'' kao plijena Petrović je pokazao da ništa nije ostalo od njegovih javnih istupanja o navodnoj ličnoj moralnosti.

Ironično je da je ovo jedno od rijetkih imenovanja koje je Petrović učinio, a da to nije bilo postavljenje nekog njegovog komšije, prijatelja ili poznanika iz rodnog Crnjelova.

Koalicija "Dogovor za Bijeljinu'' ukazuje na ozbiljne probleme u funkcionisanju niza gradskih institucija, preduzeća, organizacija i udruženja koji su uzrokovani neradom i nesnalaženjem gradonačelnika kojem je političarenje i dalje važnije od interesa Bijeljine i građana"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 14:00

    14°C
  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

180 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 12:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI