Mediji: Priveden Sergej Trifunović

Sergej Trifunović, glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, priveden je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu, prenose mediji.

Mediji: Priveden Sergej Trifunović
FOTO: Blic

Njega je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac-Ravni. Glumcu je određeno zadržavanje od 12 sati zbog navodne vožnje pod dejstvom marihuane, navodi portal Nova S.

Taj portal navodi i da ovo nije prvi put da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se 13. januara prošle godine na Novom Beogradu, kada se u večernjim časovima, navodno pod uticajem kokaina, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobegao.

Kako su mediji tada pisali, on se posle udesa pravdao da je otišao jer je "morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke". Nekoliko sati posle incidenta, sam se prijavio policiji, ne krijući da je koristio drogu.

Nepunih mesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom "audi Q2" ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u "fijat stilo" kojim je upravljao Srđan S. (44), a koji je zbog povreda završio u bolnici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA