Preminuo mu je sin, a potom i supruga: Džon Travolta iskreno o porodičnim tragedijama

Džon Travolta je u novom iskrenom intervjuu razgovarao o bolu nakon tragične smrti svoje supruge Keli Preston.

Preminuo mu je sin, a potom i supruga: Džon Travolta iskreno o porodičnim tragedijama
FOTO: Depositphotos

Glumac (67) je izgubio "prelepu suprugu" u julu 2020. godine nakon što je preminula od raka dojke u 57. godini nakon dvogodišnje borbe sa tom bolešću.

Životi Džona i Keli već su bili u senci tragedije kada je njihov šesnaestogodišnji sin Džet preminuo nakon epileptičnog napada u njihovoj vikendici na Bahamima 2009. godine.

Govoreći o svojim iskustvima, glumac je rekao da je tugovanje "lično" i da je važno da ga drugi ne "komplikuju" svojim.

"Žal je individualna, a doživljaj svog puta je ono što može dovesti do izlečenja", rekao je travolta.

"Ovo se razlikuje od tuđeg puta. Najvažnija stvar koju možete učiniti da biste pomogli drugome kada je u žalosti je da im omogućite da to prožive i da to ne komplikujete sa vašim. To je moje iskustvo", dodao je.

Dodao je da je najbolje što može da se uradi je pokušati da se dođei do onog dela života koji omogućava radost, poput plesa, muzike i ljudi.

Džon je takođe govorio o svoje dvoje dece - Eli (21) i Benu (10), koje je imao sa pokojnom suprugom Keli.

"Osiguraću budućnost svoje dece, pomagaću im u onome što žele da rade svojim životima. To je ono što sada radim sa Elom sa njenim filmovima i učim je da radi u toj profesiji. Ben ima jedva deset godina. Želim da mu pomognem da se razvija jer je pred njim ceo život", naveo je.

Govoreći o pandemiji koronavirusa, Travolta je priznao da mu je to što je slavan već pomoglo da se "obuči" za kovid-krizu.

"Slava je ono što me je istreniralo za ovu 2020. godinu Kad ste poznata ličnost, živite u mehuru, zatvoreni od svih", iskren je glumac.

U julu 2020. slomljeni Džon odao je počast "mojoj prelepoj ženi" Keli nakon što je umrla od raka dojke u 57. godini.

Keli je preminula "vodeći hrabru borbu uz ljubav i podršku mnogih", rekao je glumac dok je prvi put progovorio o dvogodišnjem iskustvu bitke sa rakom svoje supruge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA