Književno veče "Sa zavičajnim piscima"

Književni klub "Jovan Dučić" i Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini organizovali su književno veče "Sa zavičajnim piscima" na kojem se publici predstavilo osam autora iz Semberije.

Književno veče "Sa zavičajnim piscima"

Predsjednik Književnog kluba Radmila Đokić rekla je da su bijeljinski pjesnici poslije 14 mjeseci od početka pandemije prvi put ponovo uživo sa sugrađanima podijelili radost stvaranja u radosnoj nedjelji po Vaskrsu.

"Ovo je naše 43. književno veče u Narodnoj biblioteci `Filip Višnjić`, specifično zbog poštovanja epidemioloških mjera i sa samo 20 učesnika u sali, ali na radost pjesnicima i našoj vjernoj publici jer svi smo se zaželjeli druženja", izjavila je Đokićeva novinarima.

Ona je dodala da Književni klub "Jovan Dučić" u Bijeljini ima 22 člana.

Povratkom autora i publike u Narodnu biblioteku "Filip Višnjić" zadovoljna je i vršilac dužnosti direktora ove ustanove Željana Arsenović koja je istakla da su prvo književno veče nakon više od godinu dana od početka pandemije organizovali uz preduzimanje svih neophodnih higijensko-epidemioloških mjera i poštovanje preporuka Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, Republičkog i gradskog kriznog štaba.

Ona je dodala da u ovoj situaciji svečana sala Biblioteke može da primi 20 posjetilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA