Prijem za odbojkašice pionirske šampionke BiH FOTO

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina organizovan je prijem za takmičarke i stručni štab Odbojkaškog kluba „Libero“, koji je postao prvak na finalnom turniru za prvaka BiH u konkurenciji pionirki.

Prijem za odbojkašice pionirske šampionke BiH FOTO

- Ove mlade djevojke, koje su svojim entuzijazmom i upornošću dokazale da je moguće ostvariti najbolje rezultate, su ponos Bijeljine. Naša obaveza je da, u skladu sa politikom nagrađivanja dobrih rezultata, već u toku ove godine podržimo njihov rad. One su naši najbolji ambasadori i, uzevši u obzir da su veoma mlade, želimo im da, uz stručan rad, postanu reprezentativke i ponos Republike Srpske i Srbije - istakao je gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović.

Na finalnom turniru za prvaka BiH u konkurenciji pionirki odbojkašice „Libera" su pobijedile u svih 19 odigranih utakmica, a izgubile su samo dva seta.

- Pored istorijskog uspjeha naših pionirki, moram da pomenem da je naša juniorska ekipa osvojila treće mjesto na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Srpske, a seniorke su ostvarile peto mjesto u Premijer ligi BiH - naglasio je trener OK „Libero" Bojan Kvrgić.

Kvrgić je dodao i da će finansijska podrška Grada Bijeljina biti veoma važna za učešće „Libera" u Premijer ligi BiH i nastavak dobrih rezultata.

- U ovoj sezoni sam proglašena za najbolju igračicu Republike Srpske u pionirskoj konkurenciji. Smatram da je našu ekipu na finalnom turniru izdvojila odlična atmosfera, zajedništvo i volja, ali i mnogo rada i pripreme - istakla je Ivana Kićanović iz OK „Libero".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA